LOBPA

Sabbatår mellem uddannelser el. lign? Så søger kvinde med sclerose en kvindelig handicaphjælper.

Sabbatår mellem uddannelser el. lign? Så søger kvinde med sclerose en kvindelig handicaphjælper.

Jeg er en udadvendt og omgængelig kvinde, der søger en kvindelig handicaphjælper. Jeg bor sammen med min fuldtidsarbejdende kæreste. Vi bor i en tre-værelses lejlighed på Frederiksberg, tæt ved Lindevang metrostation.

Jeg er ikke på arbejdsmarkedet længere pga. sclerosen. Jeg har almindelige interesser: Film, musik, litteratur og kunst. Jeg er kørestolsbruger, og prøver at holde min krop i gang med ridefysioterapi og anden træning. Derudover går jeg til kor, og er af og til sammen med venner og bekendte.

Arbejdsopgaverne: Du skal bl.a. hjælpe ved toiletbesøg, bad, af- og påklædning, ved forflytninger samt når jeg skal have benene op på fodskamler m.m. Du skal køre mig til mine aktiviteter i min liftbil, og hjælpe mig med praktiske ting hjemme og ude. Du skal udføre mit bidrag til vores fælles husholdning – herunder rengøring, indkøb samt lettere madlavning.

Du: Skal være kvinde, have kørekort og være ikke-ryger. Du må ikke have katteallergi. Du skal være fysisk stærk, da jobbet kræver en vis fysik, selv om jeg har en del hjælpemidler. Du skal være stabil og fleksibel, og du må meget gerne bo i nærheden af Frederiksberg.

Du skal være mine arme og ben, men ikke mit hoved. Alt efter situationen skal du kunne træde i baggrunden og ikke fylde mentalt. Du skal kunne underholde dig selv når du ikke udfører hjælperopgaver, da jeg har behov for privatliv. Du skal kunne klare at blive afbrudt ofte, da du skal hente ting til mig, hjælpe mig med at skifte stilling og hjælpe ved toiletbesøg. Du skal være tålmodig, da alt tager lang tid for mig.

Jobbet: Din faste vagtplan består af vagter svarende til ca. 30 timer i gennemsnit per uge. Vagterne er enten 12, 18 eller 24 timers-vagter med varierende skiftetidspunkt.

Jeg har brug for hjælp på uforudsigelige tidspunkter om natten. Om natten er indlagt fem timers rådighedsløn, men ved tilkald til aktiv tjeneste i rådighedsperioden aflønnes dette med arbejdsløn plus tillæg. Du skal selv sørge for din egen mad, og være fleksibel omkring spisning af den: Jeg spiser ikke på faste tidspunkter, og det er ofte afhængigt af tidspunkter for dagens gøremål. Vi har kaffe og te til fri afbenyttelse. Skulle der være udgifter forbundet med aktiviteter uden for huset, betaler jeg naturligvis dem. Vi har et værelse, du kan opholde dig i, når du ikke udfører hjælperopgaver. Du vil blive oplært i arbejdsopgaverne, samt få instruktion i brugen af mine hjælpemidler, så erfaring er ikke en forudsætning.

Vi skal naturligvis have en god kemi.

Du skal have et tidsperspektiv i forhold til ansættelsen til minimum august 2025.

Ansøgningen sendes til hjaelper5v@gmail.com. Skriv din alder, baggrund og lidt om dig selv. 

Ansættelse under overenskomst og aflønning forestås af LOBPA, og yderligere oplysninger fås ved henvendelse til dem og på www.lobpa.dk

Ansøgningsfrist d. 31. maj, send ansøgningen hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende (jobbet har start så hurtigt som muligt og senest uge 18). Hvis du ikke har hørt fra mig inden uge 17 er jobbet besat til anden side.

Del på:

Referencenummer:

799938808

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Varierende arbejdstider

Ansøgningsfrist:

31-05-2024

Arbejdssted:

Frederiksberg

Hjemmeside:

http://www.lobpa.dk

Kontoradresse:

Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup