LOBPA

Handicaphjælper søges i Middelfart

Handicaphjælper søges i Middelfart

Jeg står og mangler en ny hjælper til 36 timer ugentligt til ansættelse pr.1. juni, da min nuværende skal begynde på uddannelse. Så kunne det mon være dig?

Jeg er en frisk pige på 51 år, som bor i Brenderup sammen med min mand.

Jeg har en sjælden sygdom, som degenererer mit centralnervesystem, så jeg sidder i elkørestol og har brug for hjælp til både personlig pleje og praktisk hjælp.

Jeg er en livsnyder og det skal du også være! Det er vigtigt, at du er omstillingsparat, da jeg altid har travlt og engagerer mig i mange spændende ting. Alt fra handicappolitik, bisidder, hækling og syning. Derudover er jeg en familiepige, som elsker at være sammen med hele familien. Og her er der også børnebørn. Så du skal kunne lide børn. Vi har ligeledes en frisk dejlig hund på 6 år. Så du skal også kunne lide hund.

Jeg går til varmtvandstræning to gange om ugen, og der skal du med i vandet. Så du må gerne være glad for vand.

Jobbet indebærer:
At hjælpe mig med både personligpleje og praktiske opgaver såsom rengøring, madlavning, ordne vasketøj og meget mere. I det hele taget skal du være mine arme og ben og ikke mit hoved.

Dine kvalifikationer skal være:
-Stabilitet/fleksibilitet. Jeg er meget afhængig af dig i min hverdag, og derfor er det vigtigt at du er stabil, og at jeg kan regne med dig. Mit liv er ikke skemalagt, og derfor har jeg behov for, at du er fleksibel. Såvel vil jeg også være fleksibel og imødekomme dine ønsker, så vidt det er muligt. Vi når frem til de bedste løsninger med god kommunikation og fleksibilitet fra begge sider af.

- Omstillingsparat. Som skrevet kan min hverdag svinge meget, og derfor er det vigtigt at du er omstillingsparat. Som regel er tingene ikke planlagte, og derfor skal du kunne takle ikke altid at vide hvad dagen vil bringe, hvorimod jeg sætter dagsordenen.    

- Situationsfornemmelse. Situationsfornemmelse er en stor del af at være hjælper for mig. Du skal kunne være fluen på væggen og samtidig have øjne for, hvornår jeg har brug for hjælp. Du skal lære at kunne mærke, hvornår du skal træde til, og hvornår du skal trække dig.

- Når jeg ikke har brug for hjælp, skal du kunne underholde dig selv. Det kan være med en god bog, en serie på computeren eller strikketøjet der kan findes frem.

-Have B kørekort og ikke være bange for at kører en stor kassebil

Vagterne:

Er fordelt på 6x24 timers vagter om måneden på fast rul.

Overenskomstansat under LOBPA

Ansættelse 1. juni 2024

Ansøgning med foto og kontaktinformationer sendes til mail:

gitterrnielsen@hotmail.com

Del på:

Referencenummer:

208296339

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Aften
Dag
Nat
Weekend

Ansøgningsfrist:

23-05-2024

Tiltrædelse:

01-06-2024

Arbejdssted:

Middelfart

Hjemmeside:

http://www.lobpa.dk

Kontoradresse:

Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup