LOBPA

Handicaphjælper søges med start hurtigst muligt

Handicaphjælper søges med start hurtigst muligt

Jeg er en kvinde på 44 år med sclerose, kørestolsbruger, som bor på gård ved Fårevejle Kirkeby Veddinge, med min mand som er landmand og 2 heste og 8 katte. Jeg har 2 voksne børn.

Du skal være rolig af natur og hjælpsom, fysisk stærk, gå-på mod, positiv og gæv, erfaring med personlig pleje og forflytning med segl i gulvlift vil være en fordel. Kvindelige hjælper i alderen 25-65 år vil blive foretrukket. Kørekort er et krav og skal fremvises på forlangende.

Arbejdsopgaverne er at være ”arme og ben”, personlig pleje med forflytninger i loftlift, kateterpleje, madlavning, tøjvask, rengøring og kørsel til fysioterapi i min handicapbus, kontrol på sygehus og indkøb. Du vil blive guidet på en prøvevagt før opstart.

Arbejdstiden er mandag-torsdag 6:30-14 og fredag 6:30-13:30

Du vil blive ansat gennem LOBPA, og dermed vil være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE og FOA.

Ansøgningen sendes til minlambert1@gmail.com med relevante oplysninger samt telefonnummer, glæder mig til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist d. 15.05.2024 der vil blive afholdt løbende samtaler. Hvis du ikke har hørt noget senest 2 uge efter ansøgningsfristen er stillingen besat til anden side.

Jeg glæder mig til at modtage en motiverende ansøgning fra dig.

Del på:

Referencenummer:

895691625

Region:

  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

15-05-2024

Arbejdssted:

Fårevejle

Hjemmeside:

http://www.lobpa.dk

Kontoradresse:

Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup