LOBPA

Brug for handicaphjælper

Brug for handicaphjælper

Få en god relation og god tid til rutinerne hos mig. Jeg er en kvinde på 65 år, der har haft sklerose i mange år. Jeg bor i et hus sammen med min mand i nærheden af Hedehusene. Sygdommen har ført til, at jeg efterhånden har brug for hjælp til rigtig mange ting i hverdagen. Det betyder, at jeg skal hjælpes ved brug af loftlift med bad og toiletbesøg. Også hjælp til påklædning og min mad til skæres ud, og jeg har brug for lidt støtte til spisning. Jeg er kørestolsbruger og vi har en transit, så jeg kan komme ud af huset. Til tider kan jeg være svær at forstå, men det går som regel med lidt tålmodighed og humor.  

Af natur har jeg et positivt livssyn og interesserer mig for verden omkring mig. Oprindeligt er jeg uddannet agronom, jeg har været bosat flere steder i Afrika i min ungdom og går meget op i sport, især fodbold.

Det er vigtigt, at du har erfaring med at udføre pleje og omsorgsopgaver, og at du er indstillet på at køre en transit (lille kørekort). Desuden er det godt, hvis du har blik for at klare lettere rengøringsopgaver. Det er helt afgørende, at du er pålidelig med forståelse for at jeg er afhængig af hjælp. Du vil blive nøje instrueret i de konkrete arbejdsfunktioner, hvor min mand ofte kan være back up.

Jeg kan tilbyde fast arbejde onsdage mellem 9-16. Herudover vil der være rig mulighed for at aftale vagter andre dage i dagtimerne. Lønnen er efter overenskomst. Tiltrædelse hurtigt muligt.

Jeg er tilknyttet LOBPA, der som arbejdsgiver sikrer løn-og ansættelsesforhold. Jeg glæder mig til at læse din ansøgning.

Jenny Kristensen

Er du klar til jobbet send ansøgning og cv på mail hellere i dag end i morgen: jennykristensen@msn.com

Yderligere oplysninger på min mand Oles mobil 22553078 

Del på:

Referencenummer:

277394164

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Aften
Dag
Nat

Ansøgningsfrist:

21-06-2024

Arbejdssted:

Hedehusene

Hjemmeside:

http://www.lobpa.dk

Kontoradresse:

Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup