LOBPA

Handicaphjælper søges til ung kvinde - deltid

Handicaphjælper søges til ung kvinde - deltid

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job!

Om Jobbet

Vi søger kvindelig handicaphjælper til glad multihandicappet pige på 18 år. Pigen er uden syn og sprog men med et dejligt kropssprog, der bor i Glostrup sammen med hendes familie og du vil derfor også have berøringsflade og samspil med familien. Den gennemsnitlige arbejdstid vil være 8-10 timer pr. uge. Holdet består af deltidsansatte og vagterne er i hverdagene fra kl.16-20, og i weekender og helligdage fra kl.10-20. Weekendvagter deles typisk fra kl.10-15 og fra kl.15-20. Du skal være fleksibel omkring vagtplanlægningen, og være indstillet på at arbejde en vagt hver anden weekend. Det er med tiltrædelse snarest muligt og oplæring vil forekomme i hjemmet. Det forventer vi af dig: - Du skal være til gåture, historielæsning samt de praktiske ting. - Du skal være moden, stabil, ansvarsbevidst, og se muligheder frem for begrænsninger. - Der vil være personlig pleje, rengøring på værelse, badeværelse samt sondeernæring. - At du kan træde til ved sygdom/ferie ved fravær af dine kollegaer. - Kendskab til handicapområdet er en fordel, men er ikke påkrævet. - Rygere fortrækkes ikke.

Lønnen er efter udmålte takster for Glostrup Kommune.

Ansøgning Såfremt at du er interesseret så send din motiverede ansøgning og cv til min mor Shaheen Aslam e-mail.: shaheenbib@gmail.com hurtigst muligt.

Skulle du have spørgsmål, er du også velkommen til at tage kontakt til min mor der er arbejdsleder Shaheen Aslam på e-mail.: shaheenbib@gmail.com

Jeg har en BPA-ordning, det vil sige at min mor er arbejdsleder og LOBPA er arbejdsgiver.

 

Del på:

Referencenummer:

942123366

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Aften
Dag

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Glostrup

Yderligere oplysninger fås hos:

Shaheen Aslam

Hjemmeside:

http://www.lobpa.dk

Kontoradresse:

Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup