LOBPA

"Hjælper vikar søges!! "

"Hjælper vikar søges!! "

Og dig... DRØMMEJOB - tja, hvorfor ikke - du får løn for at hygge det meste af vagten, resten af tiden skal du til gengæld være på.. Så er du til en ussel løn, urimelige arbejdstider (24 timer ad gangen - 10 til 10) og en krop umulig chef? Smut på arbejde lidt nord for Kbh. hvor der er lys, luft og fuglekvidder. Transporttid ca. tre kvarter fra Kbh. City - blot få minutters gang til offentlig transport. . Lønniveauet er ca. 150,- + tilæg. Arbejdet går primært ud på at gøre - eller hjælpe til med - de fysiske og praktiske ting jeg ikke selv magter. Opgaverne består bl.a. af personlig pleje og praktisk hjælp, almindeligt husligt arbejde, samt at fungere som chauffør. Er du frisk på et kanon job, så er her din mulighed... Du er, ikke ryger, har kørekort, kender til Astral respirator og sug og har bevis på det. Bevis fra RCØ kan også erhverves inden opstart hos mig. Ydermere kan du arbejde selvstændigt uden hjælp fra en førerhund. Er dette noget der passer, så mail mig.

Om mig:

Hej... jeg er 66 år, en frisk fyr, altid i godt humør, kanon god lytter, hyggeligt snakkehoved med mod på livet og som elsker at rejse og trives generelt med mennesker til hyggeligt samvær. Jeg har kat, så har du allergi så er dette måske ikke noget for dig. Jeg fik respirator 5 Juli 2005 men kan trække været selv i 3-4 timer uden.

Dragracing er en af mine laster, jeg tager til løb i Sverige, Norge og Midtjylland (Vandel) når der er løb.

Min musiksmag er dog ikke kun hård rock men er mere alsidig. Jeg hører alt fra Def Leapard til Celine Dion og Mariah Carey. Jeg er tit til koncert i de gængse spillesteder såsom Trommen, Tivoli, Pumpe huset og Portalen. Derudover er der selvfølgelig også festivaler, Grøn koncert, Femøren osv.

Én anden af mine store lidenskaber er at rode med computere, min computer som er specielt designet til mig, så jeg styrer den fra min kørestol. Dette giver mig bla. mulighed for at lave en del programmerings opgaver (hjemmesider og andet godt), både til spil, regnskab og Internet surfing. Til Internettet bruger jeg 300/300 mb fiber.

Som radioamatør (OZ1CJA) er jeg på 2 meterbåndet (144 - 146 MHz). (Er desværre ikke aktiv mere)

Min store rejselyst har bla. ført mig til Hawaii, Bulgarien, Holland (flod tur på de hollandske kanaler), syd Frankrig, Italien 13 gange og mange andre spændende steder. Elsker i det hele taget at komme ud.

:!: Mange har desværre en forkert opfattelse af handicappede. De tror vi er et folkefærd som bare sidder og har ondt af os selv. Det gælder bestemt ikke i mit tilfælde. Jeg er født med muskelsvind (Sma 2) og derfor meget afklaret med mit handicap. Tager tingene som de kommer :-)

Alt dette ville selvkølig ikke kunne lade sig gøre uden mit seje hjælper team, som består af 3 piger og 3 fyre (dog kun en af gangen *S*). De fleste dage er de bare mine arme og ben og gør de praktiske ting som mit handicap forhindre mig i. Jeg er et frygteligt hyggehoved, så der bliver der kørt adskillige spande the, kaffe, kakao og ikke mindst Lumumbaer (min yndlingsdrink). :-)

En af grundene til, at mit liv er så dejligt, er at jeg har perfekt indrettet hjem og ikke mindst en super bil som elsker at drøne rundt med mig i tide og utide.

Så skriv til mig....Ingen emner er tabu i mit liv og er desuden kendt for min store menneskelige indsigt. Er ydermere en glad giver. Kan bedre lide at give end at tage, dog siger jeg aldrig nej tak til et knus. Og spørg endelig hvis du vil vide mere, det er svært at få det hele med her.

:-) Frank :-)

Del på:

Referencenummer:

207683460

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Vikariat

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Aften
Dag
Nat
Treholdsskift
Weekend

Ansøgningsfrist:

10-07-2024

Tiltrædelse:

01-08-2024

Arbejdssted:

Lyngby

Hjemmeside:

http://www.lobpa.dk

Kontoradresse:

Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup