LOBPA

Handicaphjælper søges til fastansættelse på 32/37 timer - gerne hurtigst muligt.

Handicaphjælper søges til fastansættelse på 32/37 timer - gerne hurtigst muligt.

Jeg er en 71-årig kvindelig kørestolsbruger. Godt gift på 45tyvende år. Har 3 voksne børn og 7 børnebørn, hvoraf datteren med 3 børnebørn er bosiddende i Frankrig. Datteren besøger vi ca. hvert andet år på ferie og medtager i den forbindelse et par hjælpere, som du vil blive en af. Vi har desuden også et dejligt sommerhus, som vi tilbringer en uges ferie i sommerferien, hvor hjælperne også er med.

Jeg har tidligere arbejdet som sygeplejerske men måtte desværre opgive jobbet alt for tidlig for godt 26 år siden grundet sclerosen og fik i den forbindelse ret hurtigt en hjælperordning op at køre.

Jeg har et positivt livssyn og vi har i familien altid valgt at se på muligheder fremfor begrænsninger. Vi har derfor også en meget familiær omgangstone her i huset, hvor humøret vægtes højt.

Jeg går meget op i min familiens ve og vel. Elsker god mad og duften af friskbagt brød fra ovnen.

I forbindelse med frivilligt arbejde for scleroseforeningen deltager jeg ofte ved arrangementer og gå i byen aktiviteter, hvor jeg har brug for dig som mine arme og ben.

Jeg har 2 hjælpere ansat i en fast vagtordning. Hvoraf den ene er min mand. Dertil også et pænt antal afløsere som muliggør en stor fleksibilitet.

Timerne kan være jævnt fordelt over ugen. Timerne er fordelt primært i dagtimerne på hverdage. Der må dog påregnes flere timer i forbindelse med ferier og sygdom.

Vi bor i det nordlige Esbjerg i en stort tilgængelig og velindrettet villa med en dertil hørende stor have som vi nyder at opholde os i når vejret tillader det. Vi har et røgfrit hjem.

Arbejdsopgaver:

  • Ledsagelse til diverse aktiviteter
  • Praktisk hjælp og lettere rengøring i privat bolig
  • Hjælp til personlig pleje

Du besidder som person:

  • Et godt humør
  • Er omsorgsfuld
  • Gerne i en alder af +50
  • Besidder som minimum kørekort B

Du må gerne have erfaring indenfor handicaphjælperområdet, men det er ingen betingelse da oplæring vil finde sted.

LOBPA varetager arbejdsgiverbeføjelserne for denne ordning. Det er alene LOBPA, der er bemyndiget til at ansætte og opsige handicaphjælpere. Du ansættes derfor gennem LOBPA, der er omfattet af overenskomst for handicaphjælpere, se mere på www.lobpa.dk

Ansøgning med relevante bilag sendes til sirtoby87@gmail.com og sendes hurtigst muligt og senest den 1. juli 2024. Eventuelle spørgsmål kan stilles på tlf. 20 24 11 52. Har du ikke hørt fra mig inden den 15. juli 2024 er stillingen besat til anden side.

Venligst

Inge Sørensen

Del på:

Referencenummer:

260745048

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid
Fuldtid

Arbejdsdage:

Aften
Dag
Nat
Weekend

Ansøgningsfrist:

01-07-2024

Tiltrædelse:

01-08-2024

Arbejdssted:

Esbjerg

Hjemmeside:

http://www.lobpa.dk

Kontoradresse:

Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup