LOBPA

Handicaphjælper søges til ung kvinde i Værløse efter sommerferien

Handicaphjælper søges til ung kvinde i Værløse efter sommerferien

Kunne du forestille dig et stille job i privat hjem? Et hyggejob hvor du sætter stemningen.

Er du en omsorgsfuld, ung, glad og ansvarlig kvinde med forståelse for, hvor vigtigt du vil være for mit velbefindende og min hjemmetid, så kan du måske passe godt på mig og blive en god ven?

Om Jobbet 

I august og september er jobbet lidt særligt, da jeg ikke er i institution i dagtimerne 9-15 – derfor søger jeg også til timerne her i disse måneder til deling med min nuværende hjælper.
Ellers er stillingen generelt ca. 3 hverdage om ugen, ca. 2 weekenddage (lørdag eller søndag) om måneden og diverse løst aftalte omkring ferie-fridage eller andet.

Hverdagene er fra kl. 15.00 eller 16.00 til 21.00 – dvs ca 5-11 timer ugentligt fordelt på 2 vagtdage. Weekenddage er fra kl. 10.00-16.00 ca. – altså 6 timer. Gn.snitlig 2 weekenddage pr. måned.

Jobbet er med tiltrædelse snarest muligt. Der laves halvårsplan over vagterne – hjælperne aftaler indbyrdes. Lønnen er efter udmålte takster for Furesø Kommune via LOBPA.

Hvem er jeg, og hvad har jeg brug for?

Jeg er en ung kvinde på 21 år, der bor sammen med min mor og far og to tykke katte i Værløse – tæt på stationen.

Jeg sidder i kørestol, har ikke noget sprog men med mimik, lyde mm, skal jeg nok få fortalt, hvordan jeg har det. (Det skal man jo lige lære og derfor være åben overfor). Jeg kan ikke foretage mig noget selvstændigt. Jeg kan have smerter i maven og være meget spændt op af min spasticitet. Jeg skal have hjælp til alle daglige og praktiske gøremål i min hverdag – dvs madgiving, C-PAP, medicin i mavesonde, lejring, toilette og hygiejne i det hele taget mv. Mine forældre oplærer i al pleje og pasning. Evt følordning med nuværende hjælper.

Når det så er overstået, er det tid til det spændende – og det er her, jeg især vælger netop dig. Jeg kan lide at få massage, se musikvideoer, få læst Vi Unge eller bøger, gå på biblioteket eller i biografen, få fodbad, bage kager…… og hvis du er kreativ, er det bare sjovt. Altså – hvis du kan finde på nogle gode aktiviteter, som vi kan hygge med sammen. Nogle dage er jeg bare megatræt, og så er jeg mest til stille aktiviteter.

Du må gerne have erfaring med hjælperjobbet generelt, men det er ikke et krav. Rygere foretrækkes ikke.

Det forventer jeg af dig: 
- At du er ydmyg ift at lære mig at kende og evner at sætte dig ind i mine behov.
- At du kan give og modtage konstruktiv kritik.  
- At du er stabil, fleksibel og kan træde til ved sygdom/ferie.
– At du er med på, at jobbet er op til din energi, din inspiration, din stemning
- At du formår at respektere balancen i at din arbejdsplads, er mit hjem.                                                           

Ansøgning  
Såfremt at du er interesseret så send din motiverede ansøgning og cv til min mor Lone Klittegaard e-mail.: lone.henriette@gmail.com hurtigst muligt. Hav venligst med i overvejelsen at jobbet er for en længere periode, da det tager tid at lære både opgaver og kommunikationen at kende.

Skulle du have spørgsmål, er du også velkommen til at tage kontakt til min mor, der er arbejdsleder Lone Klittegaard på tlf.: 23 39 08 61. Ansættelsen foregår via LOBPA.

Bemærk venligst at der ansættes uafhængigt af ansøgningsfristen, når den rette kandidat er fundet.

Del på:

Referencenummer:

856818083

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag
Weekend

Ansøgningsfrist:

16-09-2024

Arbejdssted:

Værløse

Hjemmeside:

http://www.lobpa.dk

Kontoradresse:

Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup