LOBPA

ER DET DIG, DER ER MIN M/K BPA -PERSONLIGE HANDICAPHJÆLPER CA. 9 VAGTER PR. MÅNED PÅ 16 TIMER PR. GANG/DAG (MEN GERNE MINDRE PGA. KAOS OG UVISHEDI) SØGESTIL EN MEGET HANDICAPPET DAME MED EN BPA I HILLERØD V?

ER DET DIG, DER ER MIN M/K BPA -PERSONLIGE HANDICAPHJÆLPER CA. 9 VAGTER PR. MÅNED PÅ 16 TIMER PR. GANG/DAG (MEN GERNE MINDRE PGA. KAOS OG UVISHEDI) SØGESTIL EN MEGET HANDICAPPET DAME MED EN BPA I HILLERØD V?

Jeg er en dame, 50+, mit navn er Katrine Graves Petersen og jeg er født 6. februar 1966, er ikke ryger og har ingen husdyr, men jeg elsker dyr og jeg er tolerant, empatisk med forståelse for, at dagligdagen skal fungere for alle/tålmodig, stædig, mâlrettet og har humor, jeg elsker ikke edderkopper, antagelser, Iøgn, ufuldstændige historier og madspild/strøsmspild, samt spild generelt og at ting ikke Iægges på plads m.m., men blev ramt af meningitis/hjerneskade i 2001 og vendte min levevis totalt om, sygdommen har også medført en meget nedsat funktionsevne: jeg sidder i kørestol, har lidt ståfunktion, til tider fejlsynkning, dobbeltsyn, hjernetræthed, nervesmerter, afasi (dit udgangspunkt er, at jeg er nonverbal) og jeg kan bliver meget frustreret, når jeg ikke forstås og som medforte motoriske udfordringer, jeg mener dog ikke, at mine kognitive evner er påvirket (når JEG taler om kognitive funktioner, tale om de mentale processer i hjernen, som giver os evnen til at tale, ræsonnere, tænke og problemløse), samt betydelige(usynIige) handicaps og der findes, der manualer/hjælperkodex, som jeg stadig retter i og fungerer som min “min stemme” og forventningsafstemning ellers er computer og mobiltelefon mit primære kommunikationsmidler .

Jobbet

Jeg har en BPA-ordning på p.t. 112 timer om ugen og adressen er Dalles Have 30. Jeg har et værelse, til mine hjælpere og forventer gensidig respekt og respekt for mine ting i mit hjem og udearealerne.

Vagterne på 16 timer, hver gang fra 07-23, og koordineres med min arbejdsgiver, LOBPA, via deres online skema og du vil have indflydelse på dine vagter, hvis det meddeles, men du skal være fleksibel i forhold til ekstra vagter ofte er det med kort varsel, da jeg er afhængig af hjælp. Mødetiden i hver dag er 7.00-23.00 og lønnen er efter udmålte takster for LOBPA (din arbejdsgiver)

Du skal have i mente, at dette ikke er et almindelig 7-16 og, at modtage din hjælp er meget indgribende min hverdag og, at skal passe dig selv og mig.

Dine opgaver vil være: pleje, ledsagelse og forflytning og med kørsel med min stationcar (ikke en kassevogn ud af huset til forskellige arrangementer, indkøb, tøjvask, vedligeholdelse af mine kommunikationsmidler, rengøring samt oprydning, bad, toiletbesøg, motion og personlig pleje, projekter vi laver sammen.

Min hverdag består typisk af følgende:

At stå op om morgenen med hjælp fra dig, køres ud til badeværelse, hvor jeg bliver badet af dig, ind i en stol, hvor du gør plejer og laver morgenmad til mig, jeg motionerer på en cykel og meget foregår på computer, da jeg ikke taler, spiller og ser tv (specielt sport), hører musik, du laver aftensmad til mig, hjælper mig med at spise. Nâr jeg vil i seng, på toilet og børste tænder med pleje computer og TV- der vil typisk komme variation i de faste gøremål.

Der er rigtig meget mere, at fortælle om mig, men ring til min fader og vikar/hjælper, Klaus Graves Petersen 25 79 38 29 og spørg vedrørende stillingen(anbefales)

Ansogningsfrist: Snarest muligt

Hvis du mener, du er den rette til jobbet, kan du sende din ansøgning til min mail: katrine@gravespetersen.dk

Del på:

Referencenummer:

015906097

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Aften
Dag
Weekend

Ansøgningsfrist:

07-11-2024

Arbejdssted:

Hillerød V

Hjemmeside:

http://www.lobpa.dk

Kontoradresse:

Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup